Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Mantra Meditatie

Mantra Meditatie

Voor je spirituele start en een energiek en harmonieus leven. Ze voedt de ziel en de geest. Na het voeden komen je ziel, geest en lichaam tot rust. De trillingen zijn door je hele lichaam waarneembaar.

Een korte uitleg

  • Wat is mantra meditatie??

Het chanten van mantra’s:

  • Mantra’s komen voort uit het Sanskriet. Sanskriet is de taal van de goden, de oudste taal die we kennen. Het Sanskriet is verbonden met de klanken en trillingen in de hele kosmos, “brahmand” genaamd, waaruit de hele manifeste schepping is opgebouwd. De mantra’s komen uit de oude traditie van Vedische wijsheid. ( Veda = wijsheid, essentie van het bestaan).
  • Schepper van de kosmos is het “Eeuwige Licht”
  • De intelligentste wezen van de schepping zijn wij,  “de mens”.

Mantra:

Man= geest, gedachte

tra= voeding, voertuig, bevrijding

Meditatie:

“verbind je met jezelf”

Mantra’s zijn een gebed en zijn aan de mens gegeven om te gebruiken om verder te komen dan het hier en nu. Ze komen oorspronkelijk uit de Vedische wetenschap van kennis van het leven en zijn later overgenomen door het Hindoeïsme. De woorden vormen een gebed.

Het chanten van mantra’s verbind je niet alleen met jezelf, maar het geeft ook een boodschap door naar de ziel. De ziel wordt gevoed en de gevoelens van de ziel worden doorgeseind naar jou, naar je geest. Het is het beheersen van de geest. Je raakt los van je denken.

Dit betekent dat je zoveel uit je leven haalt aan positiviteit, je ziet de dagelijkse handelingen op een andere manier dan voorheen. Je streeft naar een spirituele leven om je heen. Je zoekt naar bepaalde perfectie in leven, om je leven kleur en welzijn te geven.

Alle mantra’s worden:  11, 21 of  108  X gereciteerd of gezongen. Dit hangt van de behoefte van het publiek af. Het effect is nog sterker als je in groepsverband zingt. Je krijgt energie van elkaar. De trillingen stijgen omhoog in het heelal.

Tijdens het chanten is het effect van de trillingen direct waarneembaar. Tijdens het chanten voel je dat je ziel gereinigd wordt. Alle trillingen, zang en klanken worden opgeslagen in je ziel

Je ziel krijgt energie en dit straalt door naar je geest en lichaam.

Het chanten van mantra’s is overweldigend.

Kom en chant mee

Translate »