Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Narada Kush

NARADA KUSH VEDISCHE PROGRAMMA’S

Narada Kush is Vedisch leraar, consultant en schrijver. Via Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi verzorgt hij de volgende programma’s:

  1. Consult Vedische Astrologie
  2. Consult Ayurveda (leefstijl, preventie en zelfheling)
  3. Gecombineerd Consult Vedische Astrologie/Ayurveda
  4. Vedische Meditatie (zie www.kushmeditation.com)
  5. Afstandsonderwijs Vedische Opleidingen
  6. Laatste publicatie: Vedisch Leven

Narada Kush komt geregeld naar Nederland om consulten te geven. Hij woont tegenwoordig in Hongarije, maar voor alle consulten is het mogelijk om deze ook online (via Skype) te doen. Ook de Vedische Meditatie-cursus kan in vijf stappen online plaatsvinden.

In samenwerking met de Dutch University College geeft Narada Kush afstandsonderwijs (online) in de volgende gebieden:

  1. Beroepsopleiding Consultant Vedische Astrologie
  2. Beroepsopleiding Ayurvedische Gezondheidszorg
  3. Studieprogramma Vedische Studies

Narada’s laatste publicatie heet VEDISCH LEVEN – Leefstijl, Preventie & Zelfheling (600 pagina’)s. Het boek is heel populair, praktisch en geschreven vanuit een holistische benadering van het leven. Veel mensen reageerden heel positief op dit boek, zoals:

1. Wat heb je een mooi boek geschreven en wat is het duidelijk. Fijn boek om te lezen en zijn prijs meer dan waard. – Sh.K. te L.

2. Je boek maakt veel bij me los, de nodige gevechten en tranen die opwellen, het is hard werken voor me en de transformatie die daardoor in werking wordt gezet. Ik ga het boek met nog velen delen en uitdragen naar de wereld om me heen. – Y.V. te W.

3. Je boek ligt op mijn salontafel, lees af en toe een stukje, erg interessant! – C.S. te DH.

4. Ik heb jouw boek al een aantal malen ter hand genomen en wat ik zo fijn vind is dat het zo makkelijk leesbaar is, zo toegankelijk voor de lezer die van goede wil is maar (nog) niet zo bekend is met de leer van de oude meesters. Een onderwerp dat bij mij niet zo’n bijval vond was over de dagelijkse voeding. Heel knap van jou maar ik denk niet dat het voor mij haalbaar is met mijn ingewortelde eetgewoonten. De grote lijn erin kan wel en zal ik ook gaan proberen. Doe mijn best….
– D.vD. te H. (80 jaar)

5. Ik vind je boek geweldig, je schrijft leuk en heel praktisch…. het inspireert me nu al om ermee aan de slag te gaan. – M.H. te L.

www.naradakush.nl

www.bluestaracademie.nl

www.kushmeditation.com

naradakush@gmail.com

Translate »