Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Kapha

KAPHAkapha foto
NORMAAL TOT VETTE HUID

Element: aarde/water
Principe: stabiliteit/structuur

Herkent u zich in het Kapha type?

Dan heeft u veel van de volgende kenmerken: u heeft een stevig postuur, u bent krachtig, gelijkmatig en tolerant. U heeft de neiging om weinig lichaamsbeweging te nemen en u heeft aanleg voor overgewicht.
Bij stress en spanning trekt u zich vaak terug.

De volgende invloeden kunnen de Kapha balans verstoren: voeding die zout, zuur of zoet van smaak is, evenals voeding die zwaar en koud is, bijvoorbeeld vette melkproducten zoals ijs. Dit komt onder andere doordat het Kapha type meestal een trage stofwisseling heeft. Ook lang uitslapen in de ochtend, koud en mistig weer en weinig lichaamsbeweging hebben een negatieve invloed op de Kapha balans. Als Kapha te hoog is veroorzaakt dit: een vette huid, cellulitis, overgewicht, een overmatige talgproductie, verwijde poriën, acne en een mat, zwaar gevoel in het lichaam.

Voor het behouden van een mooie jeugdige huid heeft Lakshmi het volgende advies:
Neem meer lichaamsbeweging: beoefen een sport die bij u past. Sta op tijd op ’s morgens. Gebruik voeding en dranken die warm en licht zijn. Lakshmi heeft een productenlijn ontwikkeld die de huid diep reinigt en de poriën verfijnt. Ook werken de producten ontstekingsremmend en wordt de talgproductie erdoor onder controle gebracht. De producten zijn rijk aan reinigende, antiseptische en stimulerende essentiële oliën.

Producten voor thuisgebruik.

Naam Omschrijving Inhoud Code
HAPUSHA Tea Tree Cleansing Milk Flacon 200ml 360
SHATI Clary Sage Tonic Flacon 200ml 361
SHUNTI  Immortelle Serum Flacon   30ml 362
NIMBA Neem Mask Pot         50ml 363
HARIDRA Tumeric Cream Pot         50ml 364
MADHU Ginger Honey Cream Pot         50ml 365
Translate »