Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Pitta

PITTApita foto
NORMAAL TOT GEVOELIGE HUID

Element: vuur
Principe: stofwisseling/energie

Herkent u zich in het Pitta type?

Dan heeft u veel van de volgende kenmerken: u heeft een normaal postuur, u bent energiek, daadkrachtig en efficiënt, u bent punctueel en houdt van mooie dingen. U heeft veel vuur (warmte) in u en ook een vurig temperament.
U heeft aanleg voor hoge bloeddruk, en u kunt snel prikkelbaar zijn of boos worden.

De volgende invloeden kunnen de Pitta balans verstoren: heet gekruide voeding en gefermenteerde voeding zoals kaas en yoghurt, een overmatig gebruik
van voeding die zout en zuur van smaak is, roken, alcohol en de blootstelling aan warmte (bijvoorbeeld van de zon). Als Pitta te hoog is veroorzaakt dit:
een overgevoelige, snel geïrriteerde, warme en rode huid, verwijde haarvaten, en een opgejaagd en explosief gevoel in het lichaam.

Voor het behouden van een mooie jeugdige huid heeft Lakshmi het volgende advies:
Creëer een betere balans tussen rust en activiteit in uw leven. Gebruik niet te veel voeding die koud, zwaar, zuur, vet en heet gekruid is, maar gebruik in plaats daarvan voeding die zoet en licht is en een adstringerende (samenstrekkende) werking heeft. Drink en eet alles op een middelwarme temperatuur, en gebruik ook voor bad of douche middelwarm water. Lakshmi heeft een productenlijn ontwikkeld die de gevoelige Pitta huid kalmeert, en die niet irriteert. De producten bevatten alleen zuivere kruiden en plantenoliën, en worden daardoor goed door de huid verdragen. Ook beschermen en verzorgen de producten de huid zodat deze tot rust komt.

Producten voor thuisgebruik.

Naam Omschrijving Inhoud Code
PUSHPI Cornflower Cleansing Milk 200ml 350
DHARU Lavender Tonic Flacon 200ml 351
 JATAMANSI  Nardus Serum   30ml  352
DHANYAKA Coriander Mask   50ml 354
SHATAPATRA Rose Cream  50ml 353
PADMA Lotus Flower Cream  50ml 342
Translate »